Historie en technische details
Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood / Saloon
Body style Saloon   Body bouwer Harwood
Chassisnummer WYA 75   Motornummer W240A
Exterieur Blauw   Interieur Grijs
Gelezen mijlen 09918   Stuur RHD
Versnellingsbak Handgeschakeld   Prijs P.O.A.
Silver Wraith #WYA75 is een exemplaar uit de vroege Silver Wraith series die werden geproduceerd in de eerste jaren na WO II. Het chassis is geproduceerd in 1947 en geleverd aan Harwood Coachworks in Great Yarmouth in Norfolk, Engeland. Er is door befaamde schrijvers veel energie gestoken in het uitzoeken van meer gegevens over deze koetsbouwer die al enige tijd niet meer bestaat, echter zonder resultaat. Slechts één Silver Wraith is door deze koetsbouwer gebouwd op een Rolls-Royce of Bentley chassis, waardoor deze auto een erg zeldzame one-off is.
De eerste eigenaar was de heer H. Austin, die de auto in ontvangst nam in augustus 1950.

Deze Silver Wraith is gerestaureerd in de negentiger jaren en is van buiten, van binnen en aan de onderzijde nog steeds in een super mooie en goede staat. Bovendien is recent het volgende werk verricht: de motorolie en het filter zijn vervangen, er is service verricht, de klepseals zijn vervangen en de kleppen zijn gesteld, de koelvloeistof is vervangen, de bougies en kabels zijn vervangen, de rotor is vervangen, de ontsteking is gecontroleerd en afgesteld, de tankvlotter is gerepareerd, de hoofdremcilinder is gerevideerd, de remmen rondom zijn gecontroleerd, gereinigd en afgesteld, de remvloeistof is vervangen en het systeem is geheel ontlucht, de koppelingsplaat, drukgroep en druklager zijn vervangen en het vliegwiel is geslepen.
Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood Rolls-Royce Silver Wraith / Harwood