Historie en technische details
Bentley S1 / Saloon
Body style Saloon   Body bouwer Rolls-Royce
Chassisnummer B 36 HA   Motornummer BH40
Exterieur Groen   Interieur Groen
Gelezen mijlen 85525   Stuur RHD
Versnellingsbak Automaat   Prijs P.O.A.
1959 Bentley S1 standard steel saloon, afgeleverd in juni 1959 aan de eerste eigenaar, een meneer Gilber Luck uit Northwood (UK). Uitgevoerd in Smoke Green met een Groen lederen interieur. Uitgerust met de gewilde fabrieksopties, stuurbekrachtiging en elektrische ramen voor en achter. Binnen een jaar werd de auto verkocht aan de tweede eigenaar, een meneer D.M. Watkins of Loxborough Manor. In 1966 werd de auto verkocht via Hadley Green Garage (die nog steeds bestaat) aan Mr. T. Edward Beale, eigenaar van Beale's of Holloway, een bekend restaurant/bakkerij/warenhuis in London.
Na een tijd in de Verenigde Staten te zijn geweest, is de auto in 2006 naar Nederland gekomen. Sinds die tijd is de carrosserie volledig gerestaureerd en nieuw gespoten in de oorspronkelijk kleur Smoke Green.
Het interieur in de kofferbak bevindt zich in zeer nette originele staat. De auto is compleet met alle gereedschappen en een RREC chassis kaart.
Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1 Bentley S1